Держмитслужба підписала угоду на виконання робіт з проєктування та будівництва в пункті пропуску «Краківець»

10 July


10 липня в.о. Голови Держмитслужби Ігор Муратов та уповноважена особа польської компанії «IDS-BUD» S.A. Віталій Гурбо підписали додаткову угоду на  виконання робіт з проєктування та будівництва в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець». Додаткова угода підписана у рамках Договору між Україною та Польщею про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги.

На пункті пропуску «Краківець» планується будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів з метою розмежування пасажирського та вантажного руху, а також відновлення існуючої інфраструктури пункту пропуску. Вартість робіт складає €6.9 млн. 

Odoo • Зображення та текст





Нагадуємо, що 25 червня в.о. Голови Держмитслужби Ігор Муратов та уповноважена особа польської компанії «UNIBEP S.A.» Олег Петровський підписали додаткову угоду на реконструкцію пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині». 




Для довідки: За Договором про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги, Польща фінансує підтримку розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Проекти, на які виділятися кошти, погоджуються обома сторонами. Розмір кредиту не перевищує €100 млн, зокрема €25 млн йдуть на розбудову пунктів пропуску.

Додаткова Угода набирає чинності через 15  днів з дати надсилання письмового підтвердження Міністерства фінансів Республіки Польща Міністерству фінансів України.