Набір до команди підтримки реформ (Reform Support Team) при Державній митній службі України

29 October

Команда підтримки реформ (Reforms Support Team, RST) – це команда українських професіоналів (не державних службовців), що надає цільову технічну підтримку Держмитслужбі у розробці та імплементації пріоритетних реформ. RST є частиною Проєкту "Українська Архітектура Реформ" (Ukraine Reform Architecture Project (URA), що підтримується ЄБРР та Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України (донорами якого є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор).

Конкурс відкрито но наступні посади:

Старший менеджер проєктів, Комунікації

Старший менеджер проєктів, Юридична підтримка

Старший експерт, Юридична підтримка

Менеджер проєктів, Функціональні зміни митниці

Старший експерт, Функціональні зміни митниці

Прийом документів розпочинається 29 жовтня 2020 року та триватиме до 16 грудня 2020 року включно. 

Після того, як кандидати ознайомляться з вимогами до вакантних посад, необхідно підготувати пакет документів англійською мовою, зокрема три окремих файли у форматах .docx, або .pdf:

1) Заповнена та підписана аплікаційна форма (завантажити тут)

2) Щонайменше одна професійна рекомендація від керівника (допускається прийом рекомендацій іншими мовами, проте переклад англійською у додатку – обов’язковий. Для зручності в опрацюванні, прохання об’єднати усі рекомендаційні листи в один файл)

3) Резюме

Документи приймаються на електронну пошту rstcustomsrecruitment2020@gmail.com. до 13 листопада  2020 року включно листом з темою: RST SCS 2020. Розглядатимуть лише ті заявки, що містять повний перелік зазначених вище документів.  

Після етапу розгляду заявок успішних кандидатів буде запрошено на тестування та співбесіду. 

Якщо виникнуть  питання щодо подачі документів, просимо писати на електронну адресу  rstcustomsrecruitment2020@gmail.com.