Павло Рябікін призначений Головою Державної митної служби України

18 November

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні призначив Павла Рябікіна Головою Державної митної служби України. Пан Рябікін розпочинає свою роботу на новій посаді з сьогоднішнього дня.

Odoo • Зображення та текст

Нагадаємо, Павло Рябікін був визнаний КМУ переможцем конкурсу на вакантну посаду Голови Держмитслужби 28 жовтня. З того часу тривала спеціальна перевірка, за успішними результатами якої Уряд отримав право затвердити нового керівника.

Павло Рябікін до роботи в Держмитслужбі обіймав посаду генерального директора Міжнародного аеропорту «Бориспіль» з березня 2017 року. У 2014-2015 роках був заступником голови Київської міської державної адміністрації. У 2005-2006 роках працював заступником Голови Міністерства транспорту та зв'язку (сьогодні — Міністерство інфраструктури).

Також пан Рябікін має досвід парламентської, дипломатичної та юридичної роботи: він був депутатом кількох скликань Верховної Ради, Надзвичайним і повноважним послом України в Данії, адвокатом.

За освітою Павло Рябікін є юристом-міжнародником, випускником Київського університету імені Тараса Шевченка.

Колектив Державної митної служби України вітає Павла Борисовича на новій посаді і бажає йому сил та натхнення на успішну менеджерську та реформаторську діяльність.

Євгеній Єнтіс, який був в.о. Голови Держмитслужби з 22 жовтня, повертається на посаду заступника голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.