Загинув за Україну: трагічна звістка прийшла із фронту до Одеської митниці

13 October
Odoo • Зображення та текст

Великий сум та велика шана Герою. 

13 вересня 2022 року боронячи незалежність України, загинув Михайло СОЛОВЙОВ, державний інспектор відділу митного оформлення № 3 митного поста «Чорноморськ-порт» Одеської митниці.


27 років свого життя він віддав службі в митних органах України. Працював у різних підрозділах митниці, зокрема і у митній варті, підрозділах по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил.  

Михайлу було 48 років, коли під час виконання бойового завдання в селі Давидів Брід Херсонської області його життя обірвалося.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф він змінив свою звичну митну форму – на військову, щоб боронити та захищати нашу незалежність. 

Він мав військову підготовку, яку отримав під час строкової служби, зокрема і у знаменитому 240-ому Особливому спецбатальйоні у складі багатонаціональних сил ООН в Югославії. Тоді красень-юнак повернувся додому живим. А тепер він повертається Героєм для всіх нас, для всієї України.

Вдома на нього чекала родина… мати, дружина, донька та син. Війна залишила матір без сина, дружину без чоловіка, дітей без батька. 

Але він назавжди залишиться Героєм в серцях рідних та в пам’яті своїх колег.

Працівники Державної митної служби України в глибокій скорботі схиляють голови та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна та світла пам'ять Герою!