Відбулось обстеження пункту пропуску «Ужгород»

16 September
Odoo • Зображення та текст

На виконання пункту 4 Протоколу наради з питань удосконалення функціонування автомобільних пунктів пропуску через державний кордон від 02.09.2021 15 вересня було проведено обстеження міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Ужгород» Закарпатської митниці.

До тимчасової комісії увійшли: Юрій Драганчук, заступник Міністра фінансів з питань європейської інтеграції; Олександр Москаленко, директор Департаменту митної політики Міністерства фінансів, Сергій Чуприн, заступник директора Департамента адміністративно-господарської діяльності та представники Закарпатської митниці Держмитслужби. 

Учасники комісії обстежили об’єкт реконструкції, а саме - ділянку для оформлення пасажирського автотранспорту пункту пропуску «Ужгород». Присутні керівники підрядної організації, яка виграла тендер і від 30 серпня підписала договір на виконання робіт, запевнили в спроможності виконати умови договору в повному обсязі. Введення пасажирської ділянки пункту пропуску «Ужгород» планується у 2022 році.