Завершився тренінг для посадових осіб з WCO CTS

1 October
Odoo • Зображення та текст

22-28 вересня 2021 року на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби проведено тренінг для посадових осіб Держмитслужби з питань вдосконалення навичок роботи у програмному середовище Cargo Targeting System of World Customs Organization (WCO CTS).

WCO CTS дозволяє накопичувати, обробляти та аналізувати попередню інформацію про вантажі, які переміщуються у контейнерах морськими видами транспорту.

У навчальних заходах взяли участь представники Департаменту профілювання митних ризиків, Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Координаційно-моніторингової та Одеської митниць.
За результатами проведеного тренінгу підвищено аналітичну спроможність профільних підрозділів, розглянуто технічні можливості WCO CTS, а також обговорено проблемні питання щодо її використання. 
Держмитслужба висловлює подяку Всесвітній митній організації та Програмі з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) Державного Департаменту США за сприяння та підтримку в організації та проведенні тренінгу.