Боротьба з колаборантами: Держмитслужба виявила 20 потенційних зрадників у власних рядах

28 October
Odoo • Зображення та текст

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Держмитслужба передала до правоохоронних органів інформацію про 20 посадових осіб митниць, які можуть сприяти окупаційним військам російської федерації на тимчасово окупованих територіях України. Сімом з них вже повідомлено про підозру за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). 

 

У Державній митній службі працює понад 10 тис. осіб, які сумлінно виконують свої професійні обов'язки та працюють на перемогу України. Майже півтисячі митників боронять державу в складі Збройних Сил, п’ятеро віддали життя за Україну, вісім лишаються в полоні. Чотирьох митників Президент України відзначив державними нагородами.

В умовах жорстокої загарбницької війни робота на ворога – не менший злочин, аніж те, що роблять окупанти. Тому Держмитслужба вживає вичерпних заходів, аби не допустити подібних випадків колабораціонізму з боку працівників служби, а зрадники відповіли перед законом. Максимально сприяємо правоохоронним органам у притягненні винних до відповідальності. Інформуватимемо вас про результати такої взаємодії.

Матеріали правоохоронців про викриття потенційних зрадників за інформацією від Держмитслужби:

https://bit.ly/3sEbihc

https://bit.ly/3SKnU11

https://bit.ly/3DnfeIi

Працюємо далі!