Керівництво Держмитслужби взяло участь у ІІ засіданні Спільного консультативного комітету Команди підтримки реформ Держмитслужби

1 December
Odoo • Зображення та текст

29 листопада Олександр Щуцький, Перший заступник Голови Державної митної служби України, Владислав Суворов, заступник Голови Державної митної служби України та Олег Ніколайчук, Заступник Голови Державної митної служби України з питань цифрового розвитку взяли участь у ІІ засіданні Спільного консультативного комітету Команди підтримки реформ Держмитслужби.

Також участь взяли Ірина Кравченко, заступниця Директора ЄБРР в Україні, експерти Команди підтримки реформ Держмитслужби та інші учасники з боку ЄБРР, Представництва ЄС в Україні, EU4PFM, Офісу реформ Кабміну та Команди підтримки реформ Мінфіну.

Команда підтримки реформ Держмитслужби презентувала міжнародним партнерам з розвитку та, зокрема, головному бенефіціару - Державній митній службі, ключові результати та озвучила плани дій на наступний рік. 

Під час зустрічі Перший заступник Голови Держмитслужби, Олександр Щуцький, відзначив активну роботу Команди підтримки реформ у вдосконаленні комунікацій Держмитслужби. 

Заступник Голови Держмитслужби Владислав Суворов високо оцінив допомогу Команди в частині оновлення Додатку XV до Угоди про асоціацію України з ЄС та у напрямах впровадження NCTS, розробці технічного завдання до програмного комплексу “Митний аудит” тощо.

Олег Ніколайчук, заступник Голови Державної митної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, відзначив суттєву допомогу Команди підтримки реформ у частині координації розробки ІТ модулю, морського журналу пункту пропуску, запуску OpenData, NCTS, цифровізації Держмитслужби тощо.

Наприкінці засідання Марта Білас, директор Команди підтримки реформ Держмитслужби, подякувала всім за участь у засіданні, зокрема міжнародним партнерам за активну співпрацю, а Держмитслужбі за позитивну оцінку роботи Команди підтримки реформ.