Зустріч заступника Голови Держмитслужби Руслана Черкасського з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України

9 December
Odoo • Зображення та текст

8 грудня відбулась зустріч заступника Голови Держмитслужби Руслана Черкасського з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України. У зустрічі з боку Держмитслужби також взяли керівники Департаментів організації митного контролю та оформлення, боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, міжнародної взаємодії.

Під час зустрічі представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України була висловлена зацікавленість у налагодженні діалогу з Держмитслужбою щодо методів роботи у сфері митного контролю, виявлення митних правопорушень, безпекової складової, запровадження кращих європейських практик у роботі митних органів України.

Сторони акцентували увагу, що впровадження передових європейських норм та практик підвищить рівень спроможності Держмитслужби у цих сферах, що безперечно покращить ефективність міжвідомчої співпраці та активного співробітництва з митними адміністраціями інших країн, а також матиме вплив на розвиток міжнародній торгівлі та реалізацію стратегії інтегрованого управління кордонами.

Заступник Голови подякував Консультативній місії Європейського Союзу за допомогу у  формуванні позитивного іміджу Держмитслужби.