Чекаємо пропозиції стосовно проєкту Антикорупційної програми Державної митної служби України на 2021 – 2022 роки

19 березня

З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки, Державною митною службою України проводиться електронна консультація з громадськістю та вивчення громадської думки стосовно проєкту Антикорупційної програми Державної митної служби України на 2021 – 2022 роки.

Запрошуємо зацікавлених осіб - представників громадськості та експертів з питань запобігання корупції, зокрема в митних органах, представників закладів освіти та наукових установ, суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та представників бізнес-спільноти висловити свої думки та бачення стосовно проєкту Антикорупційної програми.

З проєктом Антикорупційної програми Державної митної служби України на 2021 – 2022 роки можна ознайомитись за посиланням.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати до 02 квітня 2021 року на електронну адресу: anticorruption@customs.gov.ua або на поштову адресу: 04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 11-г, Державна митна служба України, Відділ з питань запобігання та протидії корупції.