Хочемо звернути вашу увагу, що незабаром розпочнеться процедура закупівлі АSUR 3.0

24 листопада

Державна установа Центральне агентство з управління проектами планує оголосити міжнародну процедуру державних закупівель на придбання послуг зі створення Автоматизованої системи управління ризиками (ASUR 3.0) кінцевим власником та бенефіціаром якої є Держмитслужба.

Послуги фінансуються ЄС в рамках програми  «Програма підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM)». Програма фінансується з коштів Європейського інструменту сусідства (ENI).  

Перш ніж оголосити міжнародну державну закупівлю, CPMA проводить ринкові консультації щодо цих Послуг. Учасникам ринку пропонується відповісти на запитання анкети, надати свої пропозиції та рекомендації не пізніше 17:00 7 грудня 2020 року.

Будь ласка, надсилайте Ваші відповіді щодо ринкової консультації, використовуючи функцію зв’язку CVP IS або електронною поштою: publicprocurement@cpva.lt

Ви можете ознайомитися з необхідними документами за цим посиланням:

https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=550278

P.S. Заплановані міжнародні державні закупівлі будуть здійснюватися в Центральній інформаційній системі державних закупівель Литви (CVP IS). Ви можете отримати доступ до системи за цим посиланням:

https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/login.asp?B=PPO

Зверніть увагу, що якщо Ви маєте намір брати участь у закупівлі, ми рекомендуємо попередньо зареєструватися в системі CVP IS як користувач (лише зареєструвавшись, Ви зможете подати пропозицію).