Держмитслужба отримала 200 ноутбуків та обладнання для відеоконференцій від Проєкту Європейського Союзу EU4PFM

21 серпня

Сьогодні, 21 серпня, представники Програми ЄС EU4PFM передали Державній митній службі 200 ноутбуків та обладнання для відеоконференцзв’язку. Передана техніка створює додаткові можливості для співробітників митниці працювати віддалено, брати участь у навчальних тренінгах та семінарах, що є особливо актуальним з огляду на можливу другу хвилю COVID-19.

Odoo • Зображення та текст

Крім того, отримання Держмитслужбою ноутбуків та обладнання для відеоконференцій сприятиме кращій оперативності та підвищенню продуктивності роботи працівників митниці у період пандемії COVID- 19. 

 

Техніка на суму близько  340 тис. є частиною програми допомоги EU4PFM. Загалом, ЄС виділив пакет підтримки на 190 млн для України. Ці кошти витрачаються переважно на постачання медичного обладнання, підготовку медичних працівників та зменшення негативного впливу на економіку COVID-19.

Довідково: Програма EU4PFM підтримує реформи у сфері адміністрування податків та зборів, які сприятимуть зміцненню інституційних та організаційних можливостей українських установ.