З митного посту в бій… боронити та захищати свободу та незалежність нашої держави. Саме такими сьогодні є працівники Державної митної служби України.

23 листопада
Odoo • Зображення та текст

Держмитслужба отримала Подяку від Командира військової частини на ім’я Олександра Вовка, працівника Одеської митниці, який пішов на військову службу добровольцем виборювати мир та спокій українського народу, територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Опанувавши за короткий термін свої обов’язки, Олександр став офіцером та ефективно керував особовим складом свого підрозділу та брав участь в оборонних та контрнаступальних діях в Херсонській області. Перебуваючи під постійними обстрілами на передньому рубежі оборони отримав поранення та наразі знаходиться у військовому госпіталі.

Командир військової частини відзначив, що: «Олександр є одним із прикладів офіцерів, чий високий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення створює атмосферу довіри та взаємоповаги у військовому колективі».

Відважний, хоробрий, сильний духом, вмотивований на перемогу він мужньо боронить наші кордони.

Колектив Держмитслужби бажає Олександру якнайшвидшого одужання та дякує йому за відвагу і хоробрість у війні проти країни-терориста.

Пишаємося!