Станом на 3 листопада 2021 року в пункті пропуску «Нові Яриловичі» спостерігається скупчення легкових транспортних засобів.

3 листопада
Odoo • Зображення та текст

Станом на 3 листопада 2021 року в пункті пропуску «Нові Яриловичі» спостерігається скупчення легкових транспортних засобів. Черги автомобілів іноземної реєстрації  утворились більш ніж з 80 одиниць у напрямку виїзду за межі митної території України та з 80 одиниць у напрямку в’їзду на митну територію України. Час очікування в черзі становить одну добу. Дана ситуація склалась внаслідок наближення завершення періоду спрощеного митного оформлення. 

Чернігівською митницею вживаються всі організаційні та практичні заходи, спрямовані на дотримання законодавства України з питань митної справи та забезпечення ритмічності здійснення митних процедур.

У зв’язку з вищевикладеним, рекомендуємо фізичним особам, які планують здійснити виїзд з України до Республіки Білорусь, обирати менш завантажені пункти пропуску в зоні діяльності інших митниць (найближча до Чернігівської області – зона діяльності Житомирської митниці)