365 днів лютого

24 лютого
Odoo • Зображення та текст


365 днів безперервної та безкомпромісної боротьби з ворогом - річниця повномасштабного вторгнення в Україну країни-агресора, країни-окупанта, країни-терориста росії. 

В історію України цей рік увійде як рік драматичних подій і найтяжчих втрат. Водночас це рік прориву, вдалих рішень і великих можливостей. Прямо зараз на полі бою наші захисники здобувають майбутнє для всієї нації, а цивільні утримують сьогодення. 

Через обмеження повітряного та морського шляхів суттєво збільшилось навантаження на автомобільні пункти пропуску західних регіонів. Відтак невідкладні заходи з оптимізації роботи, перерозподілу ресурсів та пошуку альтернативних шляхів були спрямовані на забезпечення сталого функціонування кордону.

Завдяки бізнесу та міжнародним партнерам Держмитслужбі вдалося досягти значних результатів у розвитку служби. Ми отримали унікальну можливість  - стати частиною європейської спільноти. Так, Єврокомісія дала високу оцінку результатам наближення України до митного союзу, про що йдеться у Висновку Єврокомісії щодо заявки України на членство в ЄС.

Цифровізація, наповнення бюджету, розвиток інфраструктури, робота з міжнародними проєктами - пріоритетні напрями діяльності Держмитслужби у 2022 році і вектор руху надалі.

24 лютого - трагічна дата, проте сьогодні ми об'єднані, сильні, рішучі, сміливі. Усі разом працюємо на перемогу.

Слава Україні! Слава Силам оборони!