Американський експерт з енфорсменту Томас Стефанело відвідав митну лабораторію

16 липня

15 липня делегація на чолі з відомим американським експертом з митної справи паном Томасом Стефанелло здійснила візит до спеціалізована лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби. 

Odoo • Зображення та текст

За результатами візиту було високо оцінено професійну підготовку експертів Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби та висловлено надію на подальшу участь лабораторії у реалізації заходів Програми з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS).

Державна митна служби України завдяки активній участі у Програмі з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) державного Департаменту США має змогу отримувати консультативну та матеріальну допомогу для виконання першочергових заходів свого розвитку.

В червні поточного року розпочався візит в Україну радника з питань митного контролю (енфорсменту), пана Томаса Стефанелло. Уже відбулись ряд інформативних зустрічей з представниками структурних підрозділів та територіальних органів Держмитслужби.

Довідково: 

Томас Стефанелло - експерт з 27-річним досвідом роботи в митній та прикордонній службі США. Керував підрозділами з попередження тероризму та виявлення контрабанди в морських і повітряних пунктах пропуску (зокрема в м. Майямі). Працював на автомобільних пунктах пропуску "Ларедо" та "Ель Пасо". Викладав в Академії польової роботи митно-прикордонної служби США, розробляв навчальні курси для цього закладу.