Держмитслужба та Національне агентство України з питань державної служби підписали Меморандум про співробітництво

26 лютого

26 лютого очільники Держмитслужби й Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) - Павло Рябікін та Наталія Алюшина - підписали Меморандум про співробітництво.

Odoo • Зображення та текст

Головною метою Меморандуму є розвиток співробітництва щодо інформаційної та консультативно-методологічної підтримки з проведення тестування посадових осіб для перевірки рівня професійної підготовки та практичного застосування положень законодавства України. 

Держмитслужби та НАДС серед основних напрямків роботи визначили, зокрема, створення умов для проведення тестування посадових осіб Держмитслужби з метою підвищення ефективності діяльності митних органів.

Меморандум передбачає координацію зусиль та спільну діяльність Держмитслужби та НАДС для досягнення мети Меморандуму, що здійснюється шляхом підготовки та реалізації спільних заходів інформаційного та консультативно-методичного характеру. 

Укладання Меморандуму стане підґрунтям для початку тестування посадових осіб митних органів у рамках пілотного проєкту на базі НАДС.