Відбулась зустріч керівництва Держмитслужби з Послом Республіка Вірменія

20 квітня

20 квітня відбулась зустріч заступника Голови Держмитслужби Владислава Суворова з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Вірменія Тіграном Сейраняном.

Odoo • Зображення та текст

Під час зустрічі сторони обговорили можливі шляхи розвитку співробітництва між митними органами України та Республіки Вірменія. Зокрема, перспективи співпраці в напрямку обміну попередньою інформацією та необхідність обміну досвідом між митними адміністраціями обох держав.

Серед іншого Владислав Суворов поінформував про порядок реалізація конфіскату і товарів, від яких імпортери відмовилися на користь держави та особливості пропуску та оподаткування товарів, що ввозяться на митну територію України представництвами іноземних держав, міжнародними організаціями та офіційними особами.

Такий діалог зумовить можливість продовження роботи над проєктом Протоколу між Державною митною службою України та Комітетом державних доходів Республіки Вірменія про організацію обміну попередньою інформацією про товари і транспортні засоби, які переміщуються через митний кордон України та митний кордон Республіки Вірменія.