Загинув за Україну: трагічна звістка прийшла із фронту до Державної митної служби України

9 вересня
Odoo • Зображення та текст


29.08.2022 віддано захищаючи цілісність та незалежність України загинув радник митної служби І рангу, заслужений юрист України ПОСТОЮК Олександр Олексійович.

Йому було 56 років… Маючи військовий досвід, який він здобув за роки служби на території Демократичної Республіки Афганістан у 1984 – 1986 роках, він з перших днів російсько-української війни вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати та боронити нашу державу.

Олександр Олексійович все своє життя присвятив митній справі, боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил, був одним із розробників Митного кодексу України.

За неоцінений вклад у розвиток митної справи Олександра Олексійовича було відзначено  найвищими відомчими відзнаками служби: нагрудним знаком «Почесний митник України», нагрудним знаком «За сумлінну службу в митних органах України», нагрудним знаком «За сумлінну службу в митних органах України» III ступеня, пам’ятним нагрудним знаком «15 років митній службі України», нагрудним знаком «За звитягу» II ступеня, нагрудним знаком «За сумлінну службу в митних органах України» II ступеня, нагрудним знаком «Відмінний митник» I ступеня.

Людина з великої букви, яку поважали, цінували і до якої завжди дослухалися.

Його відданість, наполегливість, професіоналізм, доброта та щирість залишаться у нашій пам’яті назавжди.

У нього залишилася самотня старенька мати, яка весь час вірила і чекала, що одного дня її син повернеться живим із фронту. Але на жаль, ця війна забирає найкращих, професіоналів своєї справи, які готові захищати незалежність нашої держави ціною власного життя.

Працівники Державної митної служби України висловлюють співчуття рідним і близьким та схиляють голови у великій скорботі.

Вічна та світла пам'ять Герою!